Betalen

Betaalmogelijkheden

Hoe kunt u afrekenen?
Wij gebruiken alleen betaalsystemen die actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt selecteren die het beste bij u past.

U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmethoden:

Betaalmethode
Kosten

iDEAL

Gratis

Bancontact / Mister Cash

Gratis

Bankoverschrijving / vooruitbetaling

Gratis

Op rekening / achteraf betalen

Gratis

Betaling mislukt

Dat is vervelend. U kunt het nogmaals proberen of u kunt een andere betaalmethode kiezen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Waar kan ik mijn facturen vinden

We sturen uw factuur per e-mail toe op de dag van levering. Vanaf dat moment staat de factuur ook op uw persoonlijke accountpagina bij het overzicht van alle facturen.

U vindt dit overzicht bij uw persoonlijke accountpagina

Wilt u liever een factuur op een ander e-mailadres ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

Geen betalingsbevestiging ontvangen

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij hier een bevestiging van. Indien er gebruik is gemaakt van een online betaalmethode zoals iDEAL krijgt u deze bevestiging in de meeste gevallen binnen enkele minuten.

Indien de betaling is voldaan middels een bankoverschrijving kan het één tot drie werkdagen duren voordat wij de betaling hebben verwerkt.

U kunt uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken het graag voor u na.

Leasen en betalen in termijnen

Wilt u graag één of meerdere artikelen kopen, maar kunt u de aanschafprijs niet in één keer betalen? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden persoonlijk kunnen bespreken

BTW-vrije levering bedrijven

Heeft u een onderneming en bent u niet gevestigd in Nederland? Dan hoeft u geen BTW te betalen. Wij factureren 0% BTW indien uw bedrijf gevestigd is buiten Nederland en u in het bezit bent van een geldig BTW nummer voor het betreffende land.

Wanneer u uw bestelling plaatst voert u via de bestelprocedure het leveringsadres in. Afhankelijk van het gekozen land, verschijnt een invoerveld voor het BTW nummer (landen binnen de EU). Het BTW nummer wordt automatisch gecontroleerd. Houdt er rekening mee dat alleen de BTW verlegd wordt als een valide BTW nummer opgegeven wordt.